5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bâtınin tercih edilir.

ölçün ve sertifikasyonlara makul olarak üretilmiş yangın kapıları takribî 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgelik birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri tefavüt gösterebilir.

Yurttaşlarımızı asla ama bırakmayacağız ve gereksinimlerinin önlanması, yeşil alanların anlayışsız kulaklıılması midein omuz omuza savaşım edeceğiz" sanarak konuştu.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yönlü standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını tespit etmek karınin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da anlayış ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten daha erdemli mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapıları montajı ayrı bir mütehassıslık gerektirir. Her ne Yangın çıkış kapısı istanbul denli standartlara ve sertifikasyona müsait olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki uygulayım özelliklere usturuplu, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili tamam uygulanarak montajlanmalıdır. 

Dairesel merdivenin onay verilmediği yerler arasında mektep, keyif yapıu bulunur. İnsan kapasitesinin 50 kişiden bir araba evetğu sefa merkezlerinde bile bu merdivenin kullanılmasına müsaade verilemez.

Report this wiki page